Семінар «Використання обладнання цифрової лабораторії Еinstein™ в освітньому процесі» 15 березня 2018 року

Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Набутівської сільської ради 15 березня 2018 року відбувся семінар для вчителів фізики та математики на базі Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка на тему: «Використання обладнання цифрової лабораторії Еinstein™ в освітньому процесі».

Використання ІКТ на уроці математики показала вчитель математики Бабенко Тамара Володимирівна, провівши урок на тему: «Функція. Розв’язування вправ».

Жужуленко Руслан Петрович провів урок з фізики «Вимірювання опору провідника за допомогою амперметра та вольтметра. Дослідження електричного кола з послідовним з’єднанням провідників».

За допомогою цифрового вимірювального комплексу можна проводити велику кількість різноманітних шкільних дослідів, перетворюючи звичайний комп'ютер, планшет чи смартфон у повноцінну цифрову природничо-наукову лабораторію.

Досвідом роботи з використання нового обладнання поділилась вчитель хімії та біології Людмила Василівна Кириленко.

Закінчився семінар виступом начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлюк Юлії Олегівни, яка звернула увагу на те, що навчальний заклад Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка оснащений в межах проекту «Покращення матеріально – технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору». Означений проект здійснюється за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку – 300 тис. грн.., та співфінансування з місцевого бюджету – 300 тис.грн. Реалізація проекту в інноваційній школі дає змогу учням формувати початкові знання за допомогою сучасних засобів навчання з фізики, хімії та біології щодо забезпечення якісної освіти , яка відповідає світовим, зокрема європейським стандартам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису