22 березня 2018 року у Нетеребському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвтня школа І-ІІІ ступенів» відбувся щорічний звіт перед громадськістю.

Директор закладу Сірош Тетяна Миколаївна звітувала про свою роботу та роботу Нетеребського НВК протягом  року. Було надано детальну інформацію щодо напрямків роботи закладу освіти, здобутки учнів та їх вчителів у різноманітних конкурсах, заходах, названо переможців шкільних, районних, обласних змагань. Велику увагу приділяє педагогічний колектив виховній роботі з учнівською молоддю, забезпеченні їх дозвілля. Про це свідчать численні тематичні тижні, шкільні конкурси, акції, заходи, про проведення яких детально розповіла Тетяна Миколаївна.

   Нетеребський НВК налагодив тісну співпрацю з батьківським колективом. Чимало родин, діти яких навчаються у закладі освіти, отримали подяки від адміністрації школи за виховання своїх дітей, допомогу школі у проведенні різноманітних заходів, проведенні ремонту, надання обладнання для проведення новорічних свят. Відзначала директор і батьківські колективи цілих класів. Так на звіті Сірош Т.М. одним з найактивніших батьківських колективів назвала колектив 8 класу. Загалом на звіт перед громадськістю завітала велика кількість батьків, матерів, бабусь. Особливим цей захід став для родини Шепелів Людмили Михайлівни та Сергія Леонідовича, яка в цьому році відзначає десятиріччя діяльності будинку сімейного типу, яким вони опікуються. З вітальним словом до Людмили Михайлівни звернулась заступник сільського голови Набутівської ОТГ Ремех Ольга Петрівна. Вона дякувала родині за щире, добре серце, невтомну працю, зичила здоров’я та благополуччя усім членам сім’ї Шепель, у якій виховується п’ять дітей . Ремех О.П разом зі спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Набутівської сільської ради Яценко О.В. вручила подарунки родині Людмили Михайлівни Шепель та грамоту виконавчого комітету з нагоди десятиріччя діяльності будинку сімейного типу.

    Порадували батьків та гостей і юні артисти. Запальні танці, ліричні пісні, гуморески у виконанні вихованців Нетеребського НВК залишили приємне враження і бажання ще не один раз завітати у затишну шкільну родину. Зворушливим був виступ сімейного дуету  Надії Михайлівни Шпилько та її онуки Лізи. Приємним сюрпризом для батьків та гостей став виступ Валентини Гринюк та Тамари Вінглевської (дует «Сестри»), що вразив усіх вінком популярних українських пісень, веселими та дотепними жартами.

 Звіт перед горомадськістю адміністрації Нетеребського НВК став першим серед закладів освіти нашої ОТГ цього року і показав приклад співпраці школи та сімї, учителя та учнів, класного керівника та вихованців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису