Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді у співавторстві з Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького 27 березня 2018 року на базі Авторської О.А. Захаренка середньої загальноосвітньої школи с. Сахнівка провів III Всеукраїнську історико – краєзнавчу конференцію на тему : “Державотворчі процеси в Україні : через віки у XXI століття”. На даний захід були запрошені 22 делегації з 16 областей України, 60 дітей та їх вчителів, що висвітлювали тему даної конференції.

Почесних гостей тепло зустрів духовий оркестр під керівництвом невтомного Білого В.М. Для них було організовано екскурсію по закладу та музею, показано заняття з плавання і гурткову роботу. Для учасників конференції учні освітнього закладу зв’язали  ангелочки – обереги та провели майстер – клас з їх виготовлення (керівник – Мережа Т.В.).

За результатами виступів з питань державотворення в Україні в м. Черкаси відбудеться узагальнення всіх матеріалів та буде видана збірка тез учнівських робіт. Дана конференція є чудовим показником вагомості закладів загальної середньої освіти Набутівської ОТГ в дослідженнях та аналізі історичних процесів нашої держави.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису