В ніч з 6 на 7 липня вся Україна святкує Івана Купала, свято, в якому переплелися язичницькі та християнські традиції. В селі Драбівка вирішили відродити звичаї і провести цьогорічне святкування на березі річки Рось.

Цього не завадила зробити навіть капризна погода. На початку свята для  дітей провели безпрограшну лотерею, а всі присутні мали можливість зробити знімки у фотозоні створеній в українському стилі. Розпочалося дійство з театралізованої вистави, чарівний вокал дарувала Анна Савченко. Провели вже традиційні конкурси з набивання м’яча, піднімання гирі, перетягування каната, визначили кращий купальський віночок та започаткували нові – хоровод  кругом віночків, бій подушками на  колоді, перенесення води на коромислі, чоловіки продемонстрували вміння заплітати дівочу косу.

А потім розпочалася довгоочікувана лотерея, яка завершилася запалюванням багаття та святковою дискотекою.

Висловлюємо щиру подяку землякам - Гайдай Тетяні Іванівні та Анатолію Івановичу за надання  головного призу – двох поросят. Також хочеться подякувати спонсорам, які допомогли в проведенні свята : СТОВ агрофірмі «Корсунь» , Лисенко Миколі Васильовичу, Мірошник Валентині Михайлівні, Шевченку Василю Миколайовичу та ведучому вечора Сінько Віталію Миколайовичу. А ще дякуємо всім присутнім за залишену чистоту на березі річки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису