ГУ ДПС у Черкаській області: встановлено факт реалізації товарів через мережу Інтернет без видачі розрахункових документів

Працівники управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області провели фактичну перевірку одного з інтернет-магазинів, що здійснює діяльність у місті Черкаси. У ході перевірки було виявлено факт реалізації кондитерських виробів за готівкові кошти без видачі розрахункових документів.

Навчання на сапера за допомогою служби зайнятості

Президент України  Володимир Зеленський в одному зі своїх звернень зазначив, що майже третина території країни – під небезпекою через міни та снаряди, які досі лежать у нашій землі. Тому професія сапера зараз стає все більш актуальною. 

Відкриття меморіальних дошок на честь наших земляків Поліщука Анатолія Вікторовича та Дорошенка Андрія Вікторовича

20 жовтня 2023 року в селі Кичинці, біля пам'ятника загиблим воїнам Другої світової війни відбулося відкриття меморіальних дошок на честь наших земляків Поліщука Анатолія Вікторовича та Дорошенка Андрія Вікторовича, які проживали в цьому мальовничому селі. На вшануванні пам'яті були присутні рідні , близькі, односельчани та представники влади. Хай ці меморіальні дошки нагадують всім наступним поколінням про героїчні вчинки земляків, а пам'ять про Героїв назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Мінімальне податкове зобов’язання: важлива інформація для фізичних осіб – власників земельних паїв

Починаючи з 2023 року фізичні особи, які мають у власності або в оренді земельні ділянки, які розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання за попередній звітний рік, скорочено - МПЗ.

Результати позовної роботи податкової служби Черкащини: із початку року до бюджету надійшло більше 14 млн грн

В. о начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід інформує, що протягом січня-вересня нишнього року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років, перебувало 1 422 справ, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області на суму 1 897 млн грн.