Володимир Жаврід: «За перші два місяці року до бюджетів надійшло більше 4,2 млрд грн податків»

Про результати бюджетних надходжень за перші два місяці нинішнього року інформує в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Він зазначає:

Турбота про людей – пріоритетне завдання сьогодення.

Соціальні робітники завжди поруч з тими, хто опиняється в складних життєвих ситуаціях: надають їм необхідну допомогу для подолання труднощів,  підтримують підопічних, які потребують допомоги, забезпечують  необхідними продуктами та ліками, допомагають з хатньою роботою, стають своєрідним зв’язуючим ланцюгом між бабусями та дідусями й зовнішнім світом. Працівники спілкуються, розповідають  новини, адже просте людське спілкування – це те, чого так не вистачає самотнім людям.

Платникам Черкащини відшкодували за січень більше 100 мільйонів гривень податку на додану вартість

У січні нинішнього року платники Черкаської області отримали бюджетне відшкодування ПДВ грошовими коштами на суму 104,2 млн грн, говорить в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Він зазначає, що протягом цьогорічного січня платники податків Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ на розрахункові рахунки 81,7 млн грн, що на 71,4 млн грн менше, порівняно з відповідним періодом минулого року.

Шлюб та імміграція в Україну: новації у міграційному законодавстві

До Закону України «Про імміграцію» та постанови Кабінет Міністрів «Про деякі питання у сфері міграції» унесено зміни щодо вдосконалення умов і порядку імміграції в Україну іноземців та осіб без громадянства. Законодавчо визначено обставини, за яких факт перебування у шлюбі з громадянином України або іммігрантом не визнається підставою для надання дозволу на імміграцію.

Конференція щодо вирощування худоби

16 лютого 2024 року взяли участь у відео конференції щодо вирощування худоби господарствами населення, правил ідентифікації сільськогосподарських тварин, умов оподаткування доходів та спрощення нарахування субсидій для населення.