Яким чином подати декларацію про майновий стан і доходи?

ГУ ДПС у Черкаській області нагадує: із 01.01.2024 діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та інструкція щодо її заповнення, оновлена редакція яких затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2023 року за № 1817/40873. Платник податків самостійно обирає спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи (п. 49.3 ст. 49 Кодексу):

Податкова соціальна пільга: чи має на неї право платник, який утримує двох або більше дітей, якщо впродовж звітного року дитині виповнилося 18 років?

Чи має право платник податку, який утримує двох чи більше дітей, на застосування ПСП, якщо протягом звітного року дитині або дитині з інвалідністю виповнилось 18 років?

Управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Черкаській області: 27,9 млрд грн надійшло торік до бюджетів усіх рівнів

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує про минулорічні надходження платежів, контроль за якими покладено на управління оподаткування фізичних осіб. Так, у 2023 році вони становлять 27,9 млрд грн або 73% загального обсягу надходжень, що контролюються ГУ ДПС. Це на 7,4 млрд грн або на 36,2% більше, ніж за попередній рік.

Допомога з Норвегії

Нещодавно Нетеребська гімназія отримала велику гуманітарну допомогу з Норвегії від Замани Юлії: стільці, інтерактивні дошки, музичні центри, монітори, ноутбуки. Надаючи допомогу, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Адміністрація, учні, батьки та працівники Нетеребської гімназії висловлюють щиру подяку сільському голові Набутівської ТГ Величко Ірині Вікторівні, виконавчому комітету, директору СТОВ «АГРОФІРМА КОРСУНЬ»Савченкові Михайлу Миколайовичу, приватному підприємцю, волонтеру Задорожній Галині Миколаївні, старості села Нетеребка Сухопарі Наталії Василівні за сприяння у організації доставки такого цінного та важливого подарунку. Працюємо заради майбутнього наших дітей разом!

87 років від Дня народження видатного педагога, Олександра Антоновича Захаренка

2 лютого виповнюється 87 років від Дня народження видатного педагога, директора Сахнівської школи, академіка Національної академії педагогічних наук України Олександра Антоновича Захаренка.

Концерт "Музика душі"

26 січня відбувся концерт класу баян "Музика душі". Дякую моїм учням Веретільник Назар , Кромка Катерина ,Кріт Денис , Безуглий Олександр , Лазур Аліна .Та моїй колишній учениці Пузько Марії ( студентка пед коледжу) та неперевершеній бандуристці Шамрай Катерині ( студентка музичного коледжу) за чудові концертні номери "Музика душі" .Особлива подяка батькам та гостям за палку підтримку та щирі аплодисменти .Діти дуже потребують підтримки та заохочення .

Крутий заміс

Учні 10-11 класів Авторського О.А.Захаренка ліцею цього дня чекали з нетерпінням.31 січня вони вирушили на захід "Крутий заміс" в село

1 етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч"

Учні нашої гімназії долучилася до 1 етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч". Серед учнівських команд проведено змагання з баскетболу. Символами наших учасників став скорпіон та рись. Упевнені, у наших спортсменів все вийде. Вони покажуть вищий клас.