6 квітня 2019 р. в  Білозірській ОТГ  відбулися перші змагання з шахів серед об’єднаних територіальних громад Черкаської області на «Кубок асоціації голів ОТГ Черкащини - 2019», приурочені Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку. 


Участь у змаганнях взяли спортсмени з Бужанської ОТГ , Великохутірської ОТГ , Мліївської ОТГ , Набутівської ОТГ , Ротмістрівської ОТГ , Руськополянської ОТГ , Чигиринської міської ОТГ та команди Білозірської ОТГ.
Змагання проходили серед чоловіків та жінок. Нашу сільську раду представляли жителі села Сахнівка Савченко Сергій Васильович та Мумренко Антоніна Василівна.
Кожна шахова баталія вирізнялась непоступливістю, і водночас повагою спортсменів один до одного.
У загальнокомандному заліку спортсмени нашої громади посіли2-ге місце; 1-ше місце виборола команда Руськополянської ОТГ; 3-тє – Білозірської ОТГ.
Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, солодощами і цінними подарунками від голови асоціації об’єднаних територіальних громад Черкащини Володимира Міцука. Вітаємо наших спортсменів та зичимо їм подальших спортивних успіхів та досягнень.

Фото без описуФото без описуФото без опису