З початку 2017року робота виконавчого комітету сільської ради та його структурних підрозділів була направлена на реалізацію завдань та заходів Програми  соціально-економічного розвитку Набутівської сільської ради на 2017рік.

Провівши детальний аналіз виконання програми соціально-економічного розвитку  об’єднаної територіальної громади Набутівської сільської ради необхідно відзначити , що фінансування заходів Програми на 2017 рік здійснювалось з урахуванням реальних можливостей сільського бюджету та за рахунок коштів державних субвенцій. 

Завдяки  виваженій та принциповій  позиції виконкому ради   забезпечено  стабільність на території ради по основним напрямкам забезпечення життєдіяльності сіл.

Набутівська ОТГ отримала  з державного бюджету субвенцію на формування інфраструктури в сумі 32686000,0грн., які були використано на реалізацію проектів:

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Результати роботи за 2017 рік

Презентація