Що пропонує служба зайнятості внутрішньо переміщеним особам

З 1 березня 2024 року змінився порядок призначення соціальної допомоги людям зі статусом внутрішньо переміщеної особи. Уряд ухвалив рішення, яке стосується ключових інструментів підтримки внутрішніх переселенців та малозабезпечених сімей.

Проєкт сценічних читань «Ми – з України»

Сьогодні, 05 березня 2024 року в Черкаському художньому музеї відбувся обласний проєкт сценічних читань «Ми – з України», присвячений 210-річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.

Володимир Жаврід: «За перші два місяці року до бюджетів надійшло більше 4,2 млрд грн податків»

Про результати бюджетних надходжень за перші два місяці нинішнього року інформує в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід. Він зазначає:

Турбота про людей – пріоритетне завдання сьогодення.

Соціальні робітники завжди поруч з тими, хто опиняється в складних життєвих ситуаціях: надають їм необхідну допомогу для подолання труднощів,  підтримують підопічних, які потребують допомоги, забезпечують  необхідними продуктами та ліками, допомагають з хатньою роботою, стають своєрідним зв’язуючим ланцюгом між бабусями та дідусями й зовнішнім світом. Працівники спілкуються, розповідають  новини, адже просте людське спілкування – це те, чого так не вистачає самотнім людям.