Шлюб та імміграція в Україну: новації у міграційному законодавстві

До Закону України «Про імміграцію» та постанови Кабінет Міністрів «Про деякі питання у сфері міграції» унесено зміни щодо вдосконалення умов і порядку імміграції в Україну іноземців та осіб без громадянства. Законодавчо визначено обставини, за яких факт перебування у шлюбі з громадянином України або іммігрантом не визнається підставою для надання дозволу на імміграцію.

Конференція щодо вирощування худоби

16 лютого 2024 року взяли участь у відео конференції щодо вирощування худоби господарствами населення, правил ідентифікації сільськогосподарських тварин, умов оподаткування доходів та спрощення нарахування субсидій для населення.

16 лютого-День єднання.

Це свято досить молоде. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу: показати усьому світові, що ми сьогодні єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і свободу.

Ми сильні, тому що ми — українці і нація наша нескорена.

Ми сильні, тому що ми — українці і нація наша нескорена. Учні та вчителі Нетеребської гімназії постійно виготовляють патріотичні вироби для військових, які захищають нас від ворога. Долучилася до нашої роботи і бібліотекар відділу мистецтв Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. Гончара Світлана Олександрівна Клименко. Діти навчилися плести браслети-обереги для воїнів ЗСУ, взяли участь у майстер – класі з виготовлення ляльок – мотанок та розписуванні пряників для наших захисників. Невдовзі обереги попрямують на передову, а разом з ними — частинка дитячого тепла, любові й підтримки для наших мужніх Героїв.

День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виводу військ з Афганістану

Щорічно 15 лютого Україна вшановує День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виводу військ з Афганістану. З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез.

Безпека в Інтернет мережі

Продовжуємо говорити з учнями нашого ліцею про важливість безпеки в Інтернет мережі! Метою бесіди було розширити і поглибити знання учнів про безпеку в інтернеті , наголошувалось на тому, що потрібно бути спостережливими та уважними, адже учні не завжди здатні ретельно проаналізувати рівень достовірності та безпеки , що містить віртуальний простір!

Комунікаційна податкова платформа – ефективний формат співпраці з бізнесом та громадськістю

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями.  Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.