15 лютого 2018 року в приміщенні Нетеребського СБК відбулась нарада для працівників культури та сільських бібліотекарів, яка була проведена начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту – Михайлюк Юлією Олегівною та спеціалістом відділу – Кротом Олександром Юрійовичем.

На нараду були винесені питання, що стосуються роботи клубних працівників та бібліотекарів :

  1. Підсумки проведення атестації клубних працівників та бібліотекарів у 2018 році та графік атестації на наступні роки. Результати тарифікації.
  2. Ведення документації в закладах культури. Якісний та кількісний склад (виступ Сінько Альони Віталіївни – директора Драбівського СБК).
  3. Ведення документації в сільських бібліотеках. Якісний та кількісний склад (виступ Оришаки Катерини Василівни – бібліотекаря Драбівської сільської бібліотеки).
  4. Організаційно – творча та фінансово - господарська діяльність сільських клубних закладів та бібліотек у 2017 році та пріоритетні завдання на 2018 рік.
  5. Упорядкування особових справ працівників, виконання посадових обов’язків, проведення капітальних ремонтів та заходів до загальнодержавних визначних дат у наступному кварталі.

За можливість провести нараду на гідному рівні висловлюємо щиру подяку старості села Нетеребка Сухопарі Наталії Василівні та працівникам Нетеребського СБК за теплий прийом та дружню атмосферу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису