Фото без опису

Проведено інвентаризацію земельних ділянок  та нерухомого майна, що використовується навчально- виховними комплексами Набутівської сільської ради.

       Одним з етапів територіальної реформи та утворення об’єднаних територіальних громад є прийняття на утримання та в пряме підпорядкування органі місцевого самоврядування шкіл та дошкільних закладів, що діють у  відповідних сільських селищних чи міських радах.

      На сьогоднішній день на території Набутівської сільської ради діють 5 навчально - виховних комплексі, 1 дитячий садочок, та музична школа розташована в с. Драбівка, Корсунь – Шевченківського району.  

      З метою упорядкування господарської діяльності вищезгаданих навчальних закладів відповідно до діючого законодавства, у зв’язку з наближенням нового навчального року Набутівською сільською радою розпочато організаційні заходи, щодо прийому на баланс органу місцевого самоврядування майна та товарно - матеріальних цінностей відповідних суб’єктів господарювання.

     Так зокрема протягом червня місяця 2017 року відділом архітектури, земельних ресурсів та житлово – комунально господарства Набутівської сільської ради проведено інвентаризацію земельних ділянок комунальної форми власності, загальною площею 8,8737 га, що використовуються Корнилівським, Деренківецьким, Сахнівським, Нетеребським та Драбівським навчально – виховними комплексами для розміщення та обслуговування адміністративних будівель, в той самий час тривають роботи щодо оформлення правовстановлюючої документації на нерухоме майно, розміщене на даних земельних ділянках.