Вже доброю традицією в Набутівській ОТГ стало проведення різнопланових спортивних змагань із залученням населення усіх вікових категорій. Так, 31 березня у спортивному залі Авторської О.А. Захаренка середній загальноосвітній школі с. Сахнівка відбувся I Турнір Набутівської ОТГ з волейболу серед сільських команд.

Заявки на участь надіслали 6 команд, в складі яких були як чоловіки, так і жінки. В даному турнірі зустрілись кращі спортсмени нашої громади, що визначали переможця в безкомпромісній гострій спортивній боротьбі. За перебігом змагань спостерігали учні, місцеві жителі та вболівальники з інших сіл, разом зі своїми старостами. В підсумку, сільські команди розташувались на таких місцях :

1 – команда села Набутів;

2 - команда села Нетеребка;

3- команда села Драбівка;

4- команда села Сахнівка;

5- команда села Деренковець;

6- команда села Корнилівка;

Учасники команд – переможців отримали медалі відповідного ґатунку та м’ячі для гри у волейбол, а всі інші – грамоти виконавчого комітету. Під час підсумків змагань була висловлена думка про доцільність подібних турнірів в майбутньому. Надіємось, що ця думка обов’язково буде втілена в життя. Вітаємо переможців!!!