27.04.2018 року на базі Деренковецького навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся семінар вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Набутівської ОТГ. У семінарі взяли участь: Сергеєва А.М. (Авторська О.А.Захаренка середня загальноосвітня школа с. Сахнівка), Панченко Л.М. (Драбівський НВК), Григоренко О.М. (Нетеребський НВК).

   Майстер-клас з проведення уроків української мови в 11 класі показала вчитель української мови та літератури Деренковецького НВК, Заслужений вчитель України Вовчанівська Галина Олексіївна. На уроці, проведеному Галиною Олексіївною, учні працювали над твором-роздумом на тему: «Духовність, освіченість кожного вихованця – є чи не визначальним джерелом єдності та процвітання України».

   Вчитель Деренковецького НВК Шолудько Тіїсія Володимирівна провела урок української мови та літератури у 5 класі за темою: «Література рідного краю «Мандрівка у дивосвіт поезії митців Надросянського краю».

   Гості освітнього закладу стали учасниками Лінійки духовності за підсумками сходинки вихованості квітня, що є традиційною формою виховної роботи у Деренковецькому НВК.

   Про вимоги до уроків української мови та літератури в світлі Нової української школи, використання інформаційних технологій на уроках, про оголошення 2018 року роком української мови в Черкаській області, про Програму підтримки української мови в Набутівській ОТГ на 2018-2020 роки поінформувала спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту з питань освіти виконавчого комітету Набутівської сільської ради Яценко О. В.

   Висловлюємо подяку адміністрації закладу освіти та педагогічному колективу за сприяння та якісну підготовку до семінару.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису