Осіннього  погожого  дня 15 вересня 2018 року делегація Набутівської громади на чолі з сільським головою Малюгою О.П. прийняла участь у районному театралізованому святі  «Кайдашеві гостини», приуроченому 180-річниці від дня народження І.С. Нечуя-Левицького. У концертній програмі та театралізованому дійстві взяли участь  народний фольклорний ансамбль «Червона калина»  Нетеребського сільського будинку культури та аматорський ансамбль «Дівочі гори»  Сахнівського сільського будинку культури.

          Завдяки старостам сіл Корнилівки - Баб’як Наталії Іванівни, Сахнівки – Слободяник Світлани Василівни, Нетеребки – Сухопари Наталії Василівни,  Деренківця – Плохути Ірини Вікторівни, Драбівки – Горобець Ольги Іванівни стіл достатку «Дари осені» і справді «ломився» від смаколиків. І чого тільки не приготували наші вправні господині. Тут тобі і вареники, і духм’яні пиріжечки , і домашня печеня, і котлети та деруни. А Микола Леонідович Лапінський, староста села  Киченці, порадував усіх присутніх запашними смаженими карасями і смачнючим шашликом.

          Приєдналися до приготування столу достатку і школи громади. Композиції, виготовлені руками дітей викликали подив, захоплення та безліч приємних вражень. І чого тільки тут не було: і садиба Кайдашів, виготовлена з гарбуза, і осінній «букет» з овочів, і веселі «Смішарики» і навіть індійські фрукти момордика, що викликали масу запитань у відвідувачів виставки.

          Повітря навколо виставки було наскрізь пройняте запахами смачних страв та душевного, чудового настрою.

          Всіх відвідувачів виставки щедро пригощали приготованими стравами та теплом своїх сердець.

          І як результат  - II-ге місце за стіл достатку «Дари осені» та щирі, теплі  слова подяки від відвідувачів нашої виставки.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису