Дай, Боже, Вам любові і тепла,

                                                             Добра в сімї і затишку в оселі,

                                             Щоб щастя світла музика текла,

                                              В різдвяні  свята, щедрі і веселі.

                                                  Хай  здійснює бажання рік Новий,

                                                  Хай всі родини Ваші процвітають

                                                З чудовим святом радості і мрій,

                                                 Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

 

   Цими чудовими вітаннями розпочали новорічну  розважальну програму  для жителів села Сахнівка  учасники вокального  аматорського колективу  «Дівочі гори» з Дідом Морозом та Снігуронькою. В програмі прозвучали  пісні  сучасних  українських композиторів  та старовинні автентичні колядки та щедрівки. З вітальним словом до односельчан звернулась староста села Слободяник Світлана Василівна, яка також вручила новорічні подарунки діткам з багатодітних та малозабезпечених сімей та діткам учасників АТО. Користуючись нагодою висловила подяку БО БФ «Урожай - громаді», приватним підприємцям Яценко Людмилі Антонівні та Прокоп’єву Віктору Олексійовичу, які допомогли в придбанні новорічних подарунків та надали допомогу оплатити роботу аніматорів на новорічному святі в учнів молодших класів.

   Гумор, у виконанні директора Будинку культури Ольги Якубенко, підняв  хороший новорічний настрій учасникам заходу,  а молоді сімї Столярових, Дрибасів,Пустовітів та Біленків приймали активну участь  в цікавих та веселих конкурсах. Переможці отримали супер-приз – скарбничку із символом Нового року – розовою свинкою.

    Вже 3 січня з новорічними та різдвяними  вітаннями  колектив відвідав  стаціонарне відділення територіального центру в селі Набутів  та адмінперсонал Набутівської сільської ради. Щирі вітання та  веселі пісні  створили  родинну та душевну атмосферу, яка була присутня протягом  усього заходу та підвели підсумки всій культосвітній роботі, яка проводиться в громаді на благо людини, родини та нашої рідної неньки – України!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису??????Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису