21 лютого 2019 року на базі Авторської О.А.Захаренка загальноосвітньої школи с.Сахнівка відбувся семінар для вчителів суспільних дисциплін з проблеми «Реалізація змістових ліній  на уроках історії та громадянської освіти».

       У фойє школи гостей по-особливому зустріла вітальна група. Учні школи розповіли про школу, провели екскурсію  коридорами школи.
        Семінар відкрила спеціаліст відділу освіти Шевченко О.О , яка окреслила мету та ознайомила з планом роботи. У стінах школи привітала присутніх  заступник директора з навчально-виховної роботи Бабенко Т.В.

        Вчителі громади відвідали відкритий інтегрований урок з курсу «Громадянська освіта» на тему: «Маніпулятивний вплив медіа. Правила медіа грамотності», який провела вчитель історії Городиська С.В., комп’ютерне забезпечення здійснював вчитель інформатики Жужуленко Р.П.

         А потім всіх присутніх запросили на захід-квест, «А ми - ми українці, в своїй сторінці…», який підготувала Городиська С.В. у команді з педагогом організатором Кононенко Р.Ф. та вчителем музики Якубенко С.В.

          Михайлюк Н.Г., керівник міжшкільного методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін, висвітлила основні теоретичні аспекти семінару та охарактеризувала змістові лінії відповідно до оновлених програм.
          По завершенні семінару вчителі ділилися враженнями, обмінювалися досвідом, висловили слова вдячності всім, хто долучився до проведення семінару.

Фото без описуФото без описуФото без опису