14 березня 2019 року в Авторській О.А.Захаренка середній загальноосвітній школі с.Сахнівка відбувся семінар шкільних бібліотекарів ЗЗСО Набутівської ОТГ на тему: «Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

    Зустріли учасників семінару казкові герої, які запропонували пограти в гру

 « З якої казки ?» та  шкільний бібліотекар Шармар Галина Григорівна, яка ознайомила з досвідом своєї  роботи  та провела екскурсію  по шкільній бібліотеці.

     Велике задоволення  гості отримали від  бібліотечного уроку,   в рамках якого  відбулася віртуальна подорож золотою підковою Черкащини. Шкільні бібліотекарі переглянули виховний захід на тему: « Казкова країна» для учнів 1-4 класів.

     Бібліотекарі мали можливість  переглянути  виставки, документацію, оформлення бібліотеки. Голова міжшкільного методичного об’єднання бібліотекарів Банах Т.М. поділилася досвідом ведення основної документації в бібліотеках.

    Учасники семінару щиро вдячні адміністрації Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка, педагогічним працівникам та бібліотекарю, за організацію та проведення семінару на високому професійному рівні. У підсумку учасники семінару відмітили важливість проведення таких заходів в умовах сьогодення.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису