Згідно плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту, 26  листопада 2019 року, на базі  Драбівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів мово-та літературознавства освітніх закладів Набутівської ОТГ на тему: «Впровадження інноваційних методик та технологій навчання в процесі вивчення предметів мовно-літературного циклу».

 В ході семінару вчителі відвідали уроки:

-  у 7 класі з української мови на тему: «Дієприкметниковий зворот. Розділові знаки в реченнях з дієприкметниковими зворотами», який провела Панченко Людмила Миколаївна;

-  у 5 класі із зарубіжної літератури на тему: «Шлях духовного відродження головного героя казки О.Уайльда «Хлопчик-Зірка», вчитель Яценко Світлана Анатоліївна.

   Як різновид позакласної роботи з предметів мово-та літературознавства, вчителі Панченко Л.М., та Яценко С.А. провели мовознавчу квест-гру «У царстві рідної мови». 

    Уроки були проведені з використанням інноваційних методик та  технологій навчання. По завершенню роботи учасники семінару виробили методичні рекомендації щодо покращення викладання української мови та літератури у школах  громади.