У наш складний час компютерних  технологій важко уявити себе без смартфона, планшета, ноутбука. На превеликий жаль  деякі діти не мають елементарних можливостей, які б допомагали їм  у навчанні. Тому з ініціативи начальника служби у справах дітей виконавчого комітету  Набутівської сільської ради  Романа Олеговича Артамонова та з фінансової підтримки  спонсора -Інтернет порталу ” Літературна платформа  Букнет” в нашій громаді для дітей позбавлених батьківського піклування стартувала акція ” Нова можливість ”.

Першими делегація в складі  Романа Олеговича, старости села Нетеребка  Наталії Василівни та представника спонсорів Тамари Федорівни Артамонової завітала до дитини під опікою Валерії Моргун. Саме у свій день народження юна школярка отримала у подарунок ноутбук із встановленими  програмами.

Начальник служби  у справах дітей Роман Олегович Артамонов  допоміг встановити, підключити техніку та ознайомив Валерію і її бабусю Моргун Тетяну Савівну з азами користування ПК. Іграшку та солодощі отримала в подарунок Валерія  від старости Наталії Василівни.

Тетяна Савівна з Валерією щиро дякували за подарунки. Дівчинка пообіцяла старанно  вчитися адже в неї зявився  такий потрібний помічник – ноутбук.

Інтернет  відкриває нові горизонти та можливості. ” Літературна платформа  Букнет”- відомий літературний портал, практично це електронна бібліотека  на чотирьох мовах, що налічує мільйони користувачів. Завдяки небайдужості  та ініціативі сім’ї Артамонових та спонсорської допомоги інтернет порталу ” Літературна платформа  Букнет” наші діти матимуть можливість працювати в різних сучасних програмах та вдосконалювати  свої знання та вміння.

Щиро дякуємо нашим спонсорам.

Фото без описуФото без опису