З  30 жовтня по 03 листопада 2020 року, згідно плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту та у зв’язку з епідситуацією,  проходили індивідуальні зустрічі з  директорами будинків культури Набутівської ОТГ. Індивідуальні зустрічі проводили начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлюк Ю.О. та спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту з питань культури Лебедюк Т.В.

     В ході індивідуальних зустрічей обговорювалися питання перспективного плану роботи сільських будинків культури на 2021 рік та поточного планування в закладах культури та бібліотеках, оформлення   клубних та бібліотечних локацій,  визначені пріоритетні напрямки життєдіяльності закладів культури в умовах децентралізації.

    Юлія Олегівна та Тетяна Василівна детально зупинилися на здачі статистичної звітності за 2020 рік.

     Під час індивідуальних зустрічей піднімались питання щодо якісного проведення культурно-мистецьких заходів, особлива увага була приділена на необхідності впровадження новітніх форм роботи у закладах культури, участь в онлайн - нарадах, конкурсах, фестивалях, здійснення заходів зі збереження та популяризації об’єктів нематеріальної культурної спадщини.