Насичений подіями рік добігає до кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до зимового святкування – Нового року і Різдва. 18 грудня до дошкільнят та учнів Авторської Олександра Антоновича Захаренка середньої загальноосвітньої школи завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Дошкільнятка разом з вихователем Кесь Н.М. показали дідусю цікаве театралізоване дійство. Учні початкових класів (кожен клас по черзі, враховуючи всі протиепідемічні заходи) зустрічалися з Святим Миколаєм біля Новорічної фотозони, яку він з цікавістю розглядав. Першокласники заспівали новорічну пісеньку. А учні 2 класу разом з вчителем Бублій Тетяною Петрівною заспівали чудову пісеньку та розказали вірші старенькому. Зворушений Миколай подякував дітям та подарував солодкі пакунки . Далі, мандруючи по класах, він щиро вітав кожну дитину, даруючи чудовий солодкий подарунок. А відбулося це чудове дійство дякуючи директору ТОВ «НВФ «Урожай» Воскобойніку Олександру Анатолійовичу, адже він забезпечив всіх учнів школи новорічними подарунками. Головним подарунком свята стала така омріяна штучна ялинка. Висока, пишна красуня-ялинка не лише чудово вписалася в приміщення дошкільної установи, а й в майбутньому збереже не одне життя живого деревця.

Колектив та батьки школи також щиро вдячні сільському голові Набутівської сільської ради Величко Ірині Вікторівні(дітки отримають ще й подарунки до Нового року від сільської ради).

Дякуємо депутату від с.Сахнівка Тарану Олександру Петровичу, відділу освіти на чолі з Михайлюк Юлією Олегівною. Вдячні також отцю Святодухівського храму села Сахнівка Сергію за солодощі для дошкільняток. Незмінним нашим помічником є староста села Слободяник Світлана Василівна. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали нас, якою великою є справа творити добро, дарувати дітям любов та щирість. Тож нехай Вас береже Бог, шановні наші благодійники !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису