Новорічних та різдвяних свят із нетерпінням очікують всі, а особливо діти, адже  сподіваються на здійснення найзаповітніших мрій. Здавна дітлахи переконані в існуванні Святого Миколая  та Діда Мороза і в те, що в них є помічники, з якими вони обходять слухняних дітей і обдаровують їх. Бо так приємно знаходити під ялинкою красиві пакунки, в яких лежить саме те, що тривожить та манить  душу понад усе.

     Що є приємним для дитини? Звичайно, любов та піклування батьків, підтримка та розуміння вчителів, дружба однолітків. Але особливо втішно, коли про дітей турбуються небайдужі люди, щоб подарувати їм незабутні щасливі моменти в житті.

   У народі кажуть: «Творіть добро і вам воздасться». Саме за таким принципом діє Савченко Михайло Миколайович, директор агрофірми «Корсунь».                                   Від нього учні та вихованці дошкільної групи Нетеребського НВК і цьогоріч напередодні свят отримали солодощі.  Шановний Михайле Миколайовичу! Ми цінуємо Вашу людську щедрість, доброту і підтримку наших дітей.

     Слова щирої вдячності за надані солодкі подарунки для всіх учнів школи висловлюємо і сільській голові Набутівської сільської ради Величко Ірині Вікторівні, виконавчому комітету  та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлюк Юлії Олегівні. Особливі слова подяки їм і за невеличке солодке свято, подароване для дітей ДБСТ та дітей-сиріт. Сердечне спасибі  всім за розуміння і допомогу!

    Колектив  Нетеребського НВК шле Вам найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Зичимо  здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть Вас до успіхів. Хай Новий рік увійде у Ваші домівки  теплим святом, принесе радість та добробут, натхнення на нові вагомі здобутки. Нехай у кожній оселі дзвенить дитячий сміх, а в Україні настануть мир і спокій!

Фото без описуФото без описуФото без опису