Авторська О.А.Захаренка середня загальноосвітня школа села Сахнівка серед переможців Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів шкільних музеїв «Край, в якому я живу».

     23-24 березня в онлайн-форматі проходив Всеукраїнський конкурс екскурсоводів шкільних музеїв «Край, в якому я живу». Шкільний музей Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи села Сахнівка презентувала учениця 9 класу Пилипець Світлана під керівництвом завідуючої шкільним музеєм Проценко Марії Василівни та вчителя історії Городиської Світлани Василівни.

    У ці дні юні екскурсоводи із різних міст України проводили віртуальні екскурсії, розповідали про експозиції, що представлені у їх навчальних закладах.  Це був чемпіонат України на звання кращого екскурсовода-школяра.

У секції «Історичні музеї (широкого змісту) »  Світланка здобула III місце серед 23 учасників з різних областей України.

    Вітаємо Пилипець Світлану з перемогою, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо. Висловлюємо щиру вдячність Проценко М.В. та Городиській С.В. та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати нових вершин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису