ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ

 ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НАБУТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ У 2020/2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Творчість, майстерність, досконалість - це,

насамперед, наполеглива праця.

  В.О.Сухомлинський

                                                         

    30 березня 2021 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради.    

   Атестація педагогічних працівників закладів освіти – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.     

      Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

      За результатами голосування членів атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради:

-  підтвердили раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «вчитель - методист» -  1 педагог;

- підтвердили раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» -  1 педагог;

- присвоїли кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» - 2 педагогам;

- 2 керівники закладів загальної середньої освіти атестувались на відповідність займаній посаді.

 Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів у педагогічній діяльності!