Щорічно, у третю неділю червня, відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя.

     По-родинному тепле святкування Дня медичного працівника відбулося 18 червня в  Набутівській ТГ на базі Деренковецького сільського будинку культури. Зі словами вітань до всіх присутніх звернулася сільський голова Ірина Величко та директор Комунального некомерційного підприємства «Корсунь-Шевченківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Галина Савчук.  Вони побажали працівникам медичної галузі міцного здоровя, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів та людської шани. Ірина Величко та Галина Савчук вручили грамоти та подяки, солодкі подарунки від виконавчого комітету Набутівської сільської ради кращим працівникам медичної галузі за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я.    

    Подарунком для медпрацівників став концерт від  художніх  колективів та солістів закладів культури Набутівської громади. Присутні отримали незабутні емоції та гарний настрій.

   Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису