Виконавчий    комітет    Набутівської  сільської  ради  отримав сертифікат    на 500 000 грн. для придбання обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами 4-ох кабінетів початкової освіти та  2-ох кабінетів математики.  Це результат спільної роботи, яка розпочалася із підписання Меморандуму між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Набутівською територіальною громадою в особі сільського голови Ірини Величко про співробітництво щодо впровадження сучасних освітніх технологій у закладах освіти «Інноваційний прорив».

    До відділу освіти, культури, молоді та спорту надійшли СЕРТИФІКАТИ, які дають право на  користування електронним засобом навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів KM MEDIA Ed Profi» (мультимедійний веб-ресурс в комплекті з кодом доступу) для закладів загальної середньої освіти Нової Української Школи.

   Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів KM MEDIA Ed Profi» має:

 · Гриф Рекомендовано МОН України до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти. (Лист № 1/11-3170 від 06.05.2020р.);

· Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №12.2-18-1/2927 від 17.02.2020р

    Асоціація міст України висловлює щиру подяку за активну участь у всеукраїнському проєкті з подолання цифрової освітньої нерівності  в Україні «Інноваційний прорив» фахівцям відділу освіти, культури, молоді та спорту  та педагогічним працівникам,  які взяли активну участь у впровадженні сучасних електронних освітніх  ресурсів у навчальний процес Нової Української Школи.

Фото без опису