Фото без опису

    Із  давніх-давен 14 жовтня для українців свято Покрови Пресвятої Богородиці. За легендами саме молитва до Богородиці допомогла врятувати центр православ’я та його мешканців, так Богородиця з’явилася перед людьми і вкрила їх своїм покровом, тим захистила від ворога.  Недарма у цей день почали святкувати День захисника України, бо наші мужні чоловіки своєю відвагою, силою, мужністю та вірою захищали і продовжують захищати рідну землю. Це і ветерани, які воювали на фронтах, і молодь, якій судилося вдягнути військову форму. Це  свято  жінок-берегинь, які завжди у важкі і скрутні часи є опорою чоловіків-захисників, синів, братів, а й нерідко самі учасниці військових дій, справжні захисниці свого народу!

     Цього дня ми живемо в тяжкі воєнні часи, осмислюємо сучасні події, намагаємось думками заглянути в майбутнє і ще раз осягнути, кому ми зобов’язані чистим небом над головою. Захисники Батьківщини надійно стоять на захисті нашого народу.

     Вітаємо всіх, хто виконував і виконує священний обов’язок захисника Батьківщини, брав і бере участь у бойових діях, виконує складні, пов’язані з ризиком для життя, завдання. Ці люди зміцнюють нашу віру в мирне майбутнє країни, наповнюють наші серця невичерпною гордістю за неї та надихають жити, творити, працювати на її благо.

    Схиляємо голови перед подвигом полеглих Героїв, які віддали за Україну найдорожче – своє життя.

    Дорогі друзі, щиро вітаємо зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, з Днем захисника та захисниці України, з Днем Українського козацтва.  Впевнені, що наша віра, молитви та виважені дії допоможуть реалізувати всі плани задля кращого майбутнього та блага українського народу!

    Усім бажаємо міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та омріяних гараздів!

                                                                                     ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!