Отримали чергову звістку…. з фронту

Знову загинув…і знову наш земляк…

Сховалось сонце для батьків за горизонтом

Як їм змиритись з втратою?...

Мабуть…ніяк.. Гірко, образливо, важко на душі. Йдуть від нас кращі з кращих. Нічим не заповнити ці втрати. Жодними словами не утішити рідних і близьких. І одне лише може пом’якшити гіркоту втрат – наша пам’ять, розуміння, що ця жертва була не марна.9 травня в Нетеребській гімназії відбулося відкриття меморіальних дошок в пам’ять про загиблих Шевченка – Негоди Руслана Андрійовича та Іващенкова Едуарда Олександровича. На захід були запрошені батьки, побратими, друзі та мешканці села. Зі словами вдячності за синів-патріотів нашої держави виступили сільський голова Набутівської громади Величко І.В., староста села Нетеребка Сухопара Н.В., класний керівник Кириленко Л.Г., директор школи Шевченко Л.Б.. Теплом та болем втрати були сповнені зворушливі спогади бойового побратима Колесникова С.С. .

Хоч зараз важко нам, і неспокійно, але вже не раз доведено, що наш український народ здолає всі перешкоди. Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про війну, про героїв, що загинули захищаючи незалежність нашої держави, про материнське, людське горе.

Герої не вмирають! Вони будуть жити у пам’яті народній у віках!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису