Якщо ви вдало оберете професію  і докладете до неї душу,

 то щастя саме знайде вас.    (Ч. Дарвін)

    Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю – неодмінна ознака юності.

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.                                                                   

  Саме з метою профорієнтації старшокласники Авторського О.А.Захаренка ліцею відвідали Набутівську сільську раду та Центр надання адміністративних послуг. Сільський голова Величко Ірина Вікторівна познайомила з роботою сільської ради та з роботою її відділів. Старшокласники побували в кабінеті сільського голови та змогли задати питання, що їх цікавили. Не менш цікавими виявилися і відвідини Центру надання адміністративних послуг.

  Спілкуючись з фахівцями різних відділів, учні дійшли до висновку, що кожен з них професіонал своєї справи, що високий професійний рівень здобувається лише при любові до своєї професії, плідної праці над собою, а ще будь-яке підприємство може функціонувати лише при злагодженій роботі кожного відділу та кожного фахівця окремо.

  Колектив ліцею щиро дякує сільському голові Величко Ірині Вікторівні та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради Михайлюк Юлії Олегівні за надану можливість побачити роботу фахівців сільської ради зсередини, за цікаву розповідь про тонкощі професій та посад. 

Бажаємо своїм випускникам не помилитися у виборі майбутньої професії та бути щасливими у праці! І обов'язково вірити - мрії здійснюються!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису