У четвер 21вересня 2023р. в с.Нетеребка відбувся благодійний концерт " Разом до Перемоги" за участю всіх художніх колективів та окремих виконавців сільських Будинків культури Набутівська ОТГ .

Щирими оплесками глядачі супроводжували кожен виступ місцевих аматорів, які підготували насичену пісенну програму, наповнену патріотизмом та вірою в світле майбутнє України. Всіх , хто зібрався на заході привітала сільський голова Ірина Величко, в своєму виступі вона подякувала людям за підтримку ЗСУ! Та відмітила, що такі заходи потрібні , оскільки вони підтримують наших військових та наближають Перемогу.

Під час заходу всі бажаючі долучилися до благодійного збору коштів. Зібрані кошти в сумі 36, 460 грн. були передані старостою села Наталією Сухопарою голові осередку волонтерського руху с.Нетеребка Задорожній Галині.

На передодні концерту до благодійного збору долучилася наша землячка з Канади, вона перерахувала на карту 2 500 грн. Всі зібрані кошти будуть направлені на потреби наших захисників. На досягнутому не зупиняємося! Слава ЗСУ! Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису