ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЕКТУ

 

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ, ЧАСТИНИ ТЕРИТОРІЇ НАБУТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ, ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ С. БРОВАХИ, НАБУТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОГО

РАЙОНУ, ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ПІД РОЗМІЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА

  1. Повна назва документа державного планування та стислий виклад його змісту:

Повна назва документа державного планування: Детальний план території, частини території Набутівської сільської ради, за межами населеного пункту с. Бровахи, Набутівської сільської ради Черкаського району, Черкаської області, під розміщення виробництва.

Детальний план території розробляється з метою зміни цільового призначення існуючої земельної ділянки з кадастровим номером 7122580500:04:001:0472, площею 0,20 га, із цільового призначення 01.08. Для сінокосіння і випасання худоби на цільове призначення 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Також детальний план території розробляється з метою видачі містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва. В межах земельної ділянки, передбачається нове будівництво основних будівель - адміністративно-побутового корпусу, двох складів для готової продукції та додаткових споруд - септика побутових стоків, очисних споруд дощових і талих вод, майданчика для встановлення ємностей для води, майданчика для встановлення контейнерів для сміття , місце відпочинку для працівників, навіс для велосипедів.

Прилегла територія залишається без зміни функціонального призначення та використовується згідно свого цільового призначення.

Детальним планом території розглядається сформована земельна ділянка, кадастровий номер 7122580500:04:001:0472, яка розташована за межами населеного пунктів Набутівської територіальної громади, в адміністративних межах Бровахівської сільської ради. Відповідно до Договору оренди від 11.03.2016 року перебуває в оренді. В межах земельної ділянки розташовані: господарська будівля, навіс, два металевих вагончики (битовки), піролізні печі – шість печей об’ємом по 20м3 кожна та чотири печі об’ємом по 10м3 кожна, для виготовлення активованого вугілля. Потужність виробництва становить 45 тон на місяць.

 

  1. Фото без описуОрган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Набутівської сільської ради - Черкаська обл., Черкаський район, с. Набутів, вул.

Центральна, буд. 190/1, тел.: 04733599444; E-mail: nabutiv-rada@ukr.net.

 

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з

«06» листопада 2023р. та триває до «07» грудня 2023 р.

б) способи участі громадськості ( надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 10.00 година, 8 грудня 2023 року, приміщення Набутівської сільської ради, Черкаського району, Черкаської області, за адресою Черкаська область, Черкаський район, с. Набутів, вулиця Центральна, 190/1

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Набутівської сільської ради - Черкаська обл., Черкаський район, с. Набутів, вул.

Центральна, буд. 190/1, тел.: 04733599444; E-mail: nabutiv-rada@ukr.net.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Пропозиції надавати на адресу

 

Набутівської сільської ради - Черкаська обл., Черкаський район, с. Набутів, вул.

Центральна, буд. 190/1, тел.: 04733599444; E-mail: nabutiv-rada@ukr.net.

 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Набутівської сільської ради - Черкаська обл., Черкаський район, с. Набутів, вул.

Центральна, буд. 190/1, тел.: 04733599444; E-mail: nabutiv-rada@ukr.net.

              4.Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Необхідність проведення консультацій відсутня.

Строки подання зауважень та пропозицій: до «07» грудня 2023 р.

Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Додаток 1

Додаток 2 

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7