Сердечно вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

      Споконвіку пісня й танок, музика й слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Без вихідних і свят, але завжди із святом у душі працюєте ви для людей.

          Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну.

     Від усієї душі бажаю Вам довголіття і здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя в родинах, творчих успіхів і достатку. Хай у праці та в ділах Вас завжди супроводжують хліборобська пісня, творче натхнення, оптимістичний дух і щира віра у ПЕРЕМОГУ та щасливе майбутнє рідного народу і нашої держави.

       Окрему шану складаю тим працівникам культури, хто зараз перебуває на заслуженому відпочинку. Саме завдяки Вам, українська культура змогла зберегти свою самобутність і зайняла провідне місце серед світових культур.

       Бажаю всім невичерпної наснаги, миру та ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!

Фото без опису

        

З повагою сільський голова Набутівської ТГ Ірина ВЕЛИЧКО