Одна з найприємніших поїздок на округ — до наших малюків з подарунками від Святого Миколая. Разом з командою зібрали та привезли 700 коробок з солодощами, щоб передати святковий настрій хлопцям та дівчатам з різних навчальних закладів Черкаської області.

В селі Моринці відвідав Моринську гімназію з дошкільним підрозділом, де в присутності директорки Лобуренко Людмили Василівни, виконуючого обов'язки міського голови Мацюка Віталія Сергійовича, старости Шабельніка Анатолія передав подарунки дітям та привітав їх зі світом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Після цього ми поїхали в село Гарбузин, в Гарбузинську гімназію з дошкільним підрозділом. Там, разом з директоркою Кияницею Ольгою Іванівною також привітав малечу.

В Шполі відвідали “Шполянську дитячу мистецьку школу”. Разом з директоркою Чебан Тетяною Ферапонтівною та працівниками даного закладу привітав учнів зі святом.

Далі подорож до села Мокра Калигірка, у Мокрокалигірський ліцеї. Вітання зі святом разом з сільським головою Пипою Вікторією Вікторівною та директоркою школи Кравченко Валентиною Володимирівною.

І фінальна зустріч з малюками в дитячому садку «Ромашка», вручення подарунків дошкільнятам. 

Всюди нас зустрічали посмішки дітей. Завжди приємно радію, які наші діти творчі, талановиті та розумні. Їм випало жити у складний період історії української держави, але я впевнений, що від того вони виростуть сильними та добрими громадянами. Зі святом Святого Миколая!