Соціальний робітник – благодійна справа за покликом серця!

В умовах воєнного стану найбільш затребуваними залишаються соціальні послуги «догляду вдома». З початку 2024 року  на обслуговуванні 12 соціальних робітників, відділення надання соціальних послуг за місцем проживання комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області», знаходиться 91 підопічний з числа осіб похилого віку та осіб з інвалідністю. Соціальні робітники надають послуги з купівлі та доставки товарів і медикаментів, оплати комунальних послуг, отримання пенсій та соціальних допомог, приготуванні їжі, пранні білизни, прибиранні житла та присадибних ділянок і т. д. В умовах воєнного стану приділяється особлива увага емоційному стану та підтримці підопічних.

Керівництвом КЗ  «ЦНСП Набутівської сільради» періодично проводяться супервізійні зустрічі з соціальними робітниками з питань надання якісних соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та одиноким особам похилого віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису