Мабуть зараз в Україні немає того, хто б не чув про Чорних запорожців нашого часу, про бійців цієї славетної і героїчної бригади, королеви піхоти, еліти Збройних Сил. Траки їхніх «бех»з 2014 року розривали асфальт Маріуполя і Авдіївської промзони; В  2022 , без перебільшень, врятували Київ; потім був  початок оборони Бахмута. Зараз бригада стримує навалу ворога на інших складних напрямах і робить це ефективно, злагоджено, сильно,  як і належить Чорним запорожцям.

   В складі цього підрозділу захищають батьківщину багато наших земляків, друзів, рідних і близьких, тому, коли з`явилась можливість допомогти Збройним Силам, Набутівська сільська рада внесла свій вклад в Перемогу, підтримавши і 72 ОМБр в тому числі.

   На запити підрозділів піхотинців  Набутівською громадою за рахунок місцевого бюджету та за підтримки  депутатського корпусу сільської ради, було закуплено і передано:

  • 5 квадрокоптерів Mavic 3 Pro
  • 20 FPV-дронів
  • Тепловізор
  • Батареї до радіостанцій.

  Також передали величезну гору подаруночків і смаколиків від жителів нашої громади, щоб хлопці знали – їх пам`ятають і підтримують  в кожному селі, в кожній хатині.

  Хочеться висловити подяку всім людям громади , які взяли участь у зборі для захисників. Окрема подяка групі Кичинецькі берегині, які за підтримки всіх небайдужих людей і бізнесу старостатів громади, навіть району, готують і передають неймовірні страви і смаколики для бійців.

  Велика подяка директорові НВФ «Урожай» Воскобойніку О.А. та його заступнику Романчі Ю.М., які надали автівку з водієм і забезпечили паливом поїздку на Донбас.

  Всі придбані речі передані на фронт і  вони вже працюють, наближаючи нашу Перемогу. Отже, кожен житель нашої рідної громади, який не в змозі взяти зброю до рук, робить свій внесок для захисту Батьківщини.

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису