Сформовані в далекому 2014 році на Донеччині, в самому герці війни. Не встигнувши навіть повноцінно розселитись на своїх базах, одразу стали на захист України в найпекельнішому напрямку – Донецький аеропорт. Десантники витримали – не витримав бетон. За опір наших захисників в нелюдських умовах ворог назвав їх «кіборгами». ДАП, Опитне і Водяне, Зайцево і гаряча Авдіївська промзона, Світлодарська дуга,  Оленівка і Щастя. Після 24 лютого оборона Ізюма , Северодонецька і Сум, далі запекле протистояння росіянам в «шервудському лісі» аж до звільнення Святогірська, Лиману та сіл поблизу. Де б не виконувала свою роботу Слобожанська бригада – вона завжди попереду і завжди перемагає, адже її гасло «Народжені перемагати».

   Складні умови ведення боїв в лісах та ще й з переважаючим ворогом, потребують більшого матеріально-технічного потенціалу, тому Набутівська сільська рада допомогла десантникам, придбавши для них 50 шт  FPV-дронів, які в умілих руках операторів зроблять приємне для батьківщинни та 2 шт DJI Mavic 3T , що дозволить контролювати фронт навіть вночі.

  Звичайно ж не обійшлося без смаколиків нашим захисникам, це вже стало ніби обов`язковим ритуалом під час поїздок в зону бойових дій та зустрічей з бійцями, щоб  в їх суворих воєнних буднях знайшлося місце і для хвилинки домашнього затишку зі смаком бабусиних пиріжків та маминого печива.

  Слава Україні! Допоможемо перемогти!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису