За інформацією щодо реєстрації заяви на участь у відборі на посаду "Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб" звертатися в ЦНАП с. Набутів вул. Центральна 190/1., або за телефоном 0501566196.

Про це повідомив в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час VІІ Міжнародного ветеранського форуму “Україна. Ветерани. Єдність”.

“Прямо зараз на сайті Мінветеранів стартує прийом заявок від кандидатів на посади Фахівця із супроводу ветеранів війни. Простими словами, після родини — він перший, хто почне послідовну взаємодію з ветеранами, демобілізованими Захисниками/Захисницями після їхнього повернення з фронту. Фахівець забезпечуватиме їм індивідуальний супровід, первинне консультування та всебічну підтримку на шляху інтеграції у цивільне життя”, — сказав в.о. Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун.

Подати заявку можна виключно в електронній формі через веб-платформу е-Ветеран до 5 вересня включно.

 Детальніше про відбір та посадові обов'язки фахівця читайте за посиланням: http://surl.li/kjauwp

Долучайтеся та станьте тим, хто підтримає наших ветеранів і ветеранок після повернення з фронту та допоможе їм знайти себе у цивільному житті!

Послугу розроблено Мінветеранів за сприяння «Проєкту підтримки Дія», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансування Швеції.

Олександр Порхун Руслан Приходько Maksym Kushnir Руслана Величко Фархад Фархадов

Фото без опису