В період з 5 по 6 квітня 2018 року в приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту відбулась попередня комплектація педагогічних працівників, керівних кадрів та обслуговуючого персоналу освітніх закладів Набутівської сільської ради на 2018 -2019 навчальний рік, згідно затвердженого графіку. Для здійснення комплектації була створена спеціальна комісія з даного питання в складі :

Голова комісії                    - сільський голова   Малюга О.П.;

Заступник голови комісії   - начальник відділу освіти, культури, молоді та

                                                  спорту  Михайлюк Ю.О. ;

Члени комісії                      - провідний бухгалтер Довгаль Л.В.

  • спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту  Шевченко О.О.                             
  • спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту  Яценко О.В.

Відповідно до комплектації у закладах загальної середньої освіти в 2018 – 2019 навчальному році 82 дитини буде відвідувати дошкільні групи, 327 учнів – заклади загальної середньої освіти, з яких 40 тих, хто піде до першого класу та 21 учень із загальної кількості, які планують продовжити навчання в 10 класі. Також планується що в наступному навчальному році буде працювати 73 педагогічні працівники та 67,25 ставок обслуговуючого персоналу.

В закладі дошкільної освіти “Журавлик” села Деренковець попередньо буде 9 вихованців та 5 осіб персоналу при 3,5 ставки.

Що стосується Драбівської дитячої музичної школи, то в 2018 – 2019 навчальному році в ній буде навчатись 150 дітей (30 – діти Гарбузинського НВК), 10 вчителів та 2 ставки обслуговуючого персоналу.