Кожного року 2 квітня, у день народження одного з найулюбленіших казкарів дітей багатьох поколінь Ганса Крістіана Андерсена, відзначається Міжнародний день дитячої книги.    Усна народна творчість та художня література супроводжують людину з перших років життя і мають неперевершене виховне, пізнавальне, естетичне значення для становлення та розвитку особистості дитини.

Усна народна творчість та художня література супроводжують людину з перших років життя і мають неперевершене виховне, пізнавальне, естетичне значення для становлення та розвитку особистості дитини. Проте останнім часом книга в житті дошкільника на жаль, не витримує конкуренції з комп’ютерними іграми та мультиплікаційними фільмами. І це дуже прикро.

Фото без опису

      3 квітня 2018 року  в приміщенні музею с.Сахнівка силами  працівників будинку культури та сільської бібліотеки провели чудове свято для учнів 1-4 класів та дитячого садочку під назвою  «Подорож у книгограй».


Фото без опису

Під мелодію із мультфільму «Золотий ключик» до діток з’являються  справжні герої з улюбленої казки  - Буратіно і Мальвіна. І діти разом з ними поринули у захопливий світ казки. Мальвіна загадує дітлахам загадки з чарівних казочок і дарує їм пісеньку.

Фото без описуА Буратіно запрошує на свято Королеву Книг та Абетку. Які з учнями вирушають у подорож з казковими героями. Потім проводять багато конкурсів та вікторин.

Фото без опису

Під веселу та повчальну пісню про книги дітки під керівництвом Мальвіни виконували танцювальні рухи та радісно всі гуртом підспівували.


Фото без описуА на кінець свята журі у складі вчителів початкових класів визначили самих активних знавців книг. Ними стали Назар Слободяник та Ангеліна Гайван    їм подарували книги, а також  ведучій нашого свята Мальвіні яку зіграла Лізочка Шпилько. А всіх діток пригостили цукерками.Фото без опису