Добру традицію в Сахнівці започаткувала староста села Світлана Василівна Слободяник, вітати старожилів села з Днем народження. Не залишили в стороні і двір Пустовіт Катерини Іванівни, до якої  8 травня завітала 80 весна.

Фото без описуА ще додаємо, що вона активна учасниця  народного фольклорного колективу «Червона калина». Тож її прийшли привітати колеги та працівники будинку культури.  І сказали іменинниці гарні слова вітання: «Журавлиним ключем відлітають літа, сивина посріблила вже скроні, тільки в серці у Вашім та ж струна золота, те ж тепло незгасиме в долонях. Спасибі, хороша, за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім. Хай серце ще довго у грудях палає, а руки, мов крила, всіх пригортають. Щоб здоров’я було, щоб жили-не тужили. Ви найбільшого щастя в житті заслужили».

Фото без описуВелику родину має Катерина Іванівна: два сини, дві доньки, вісім онуків і вісім правнуків. На жаль не всі змогли приїхати на її святкування, але всі  розділили її свято, щирими і сердечними вітаннями і побажаннями здоров’я і довголіття.

Фото без описуА колектив будинку культури бажає іменинниці, насамперед, міцного-міцного здоров’я та довголіття. Нехай вона завжди буде оточена увагою, турботою і теплом своїх рідних і близьких. Радійте життю, насолоджуйтеся кожним його моментом. Оптимізму вам і гарного настрою. Нехай життя грає всіма барвами веселки і дарує Вам найкращі дні, в яких не буде поспіху і суєти, стресів і тривог, а будуть тільки: тепле сонце, бездонне небо, ліс і поле ніжної зелені, де ласкавий вітерець цілує Вас і обіймає!