День знань Деренковецька школа відзначала урочисто! Учні у вишиванках,  радісні , усміхнені, з букетами квітів,вчителі, батьки, гості – всі зібрались на шкільному подвір’ї. Для першокласників навчальний рік, що починається, буде першим, для одинадцятикласників - останнім.

Але цей день для всіх  однаково хвилюючий і незабутній своєю святковою атмосферою,барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, голосним дзвоником, який ознаменував  відкриття незвіданого, цікавого та водночас нелегкого шляху до пізнання, до нових звершень. Приємно, що на свято завітав директор СТОВ « Деренківець» Антоненко В.Ю. з подарунками для першокласників. Відмінникам школи вручив грошові винагороди. Для учнів – переможців  районних і обласних олімпіад -  цінні подарунки. Учениця 11 класу Кріт Оксана, за відмінні успіхи отримала мобільний телефон. Від громади староста села Плохута І.В. вручила подарунки для першокласників. А найбільшим подарунком  від сільської ради став  шкільний автобус.

            Навчальний заклад повністю готовий до роботи,  дякуючи директорові Гладкому О.П. та всім вчителям і працівникам школи.

 Висловлюємо вдячність спонсорам :  керівникам СТОВ « Деренківець» Антоненку В.Ю., Пустовіту М.Л., приватним підприємцям - Кроту М.А., Яценко Л.А., Вовчанівському В.В., Терновому В.М. , Кодолі І.А., Тараненку В.,Мацюку В.С., Покотілову М. А. депутату районної ради Григоренку О.М. та іншим за щоденну турботу і допомогу школі.

            Бажаємо  натхнення, мудрості і терпіння.

Доброго і успішного навчального року усім учням і шановним вчителям!

Голова батьківського комітету  Людмила Плохута.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису