Перші дні жовтня дарують нам кілька свят, які ми відзначаємо з особливою пошаною. Серед них - День працівника освіти. Цей день є значимим не тільки для педагогів, а й для кожного з нас. Адже всі ми, дорослі, колись були школярами та студентами.

    Напевне, у тому, що це свято ми відзначаємо у розпалі осені, є своя закономірність. Адже саме зараз – пора, коли природа щедро віддає земні багатства людям, які своїми невтомними руками дбайливо доглядали і оберігали землю-годувальницю.

     А вчитель – це той же сівач, садівник на неозорій ниві суспільного буття, котрий вирощує зерна мудрості, справедливості, добра, людяності. І вирощений учителем скарб – неоціненний.

    Педагог – це професія, а Учитель – це дар від Бога, талант, яким обдарований далеко не кожний. Навчаючи наукам, Учитель разом з цим і виховує. Виховує Людину, виховує Особистість.

     Виконавчий комітет Набутівської ОТГ спільно з районним профспілковим комітетом працівників освіти подарували для освітян громади особливий подарунок -  екскурсійну поїздку до м.Черкаси. А там наші вчителі здійснили прогулянку на комфортабельному теплоході по р.Дніпро. Відпочинок на теплоході подарував можливість помилуватися панорамами Черкас, насолодитися краєвидами Дніпра. Також вчителі відвідали виставу Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка  Робер Тома комедію-детектив на дві дії  «Вісім жінок».
А ще вчителі отримали задоволення від гри у боулінг, де одночасно розслабились та забули про всі земні проблеми, перевірили себе на спритність, випробувуючи себе на  вдачу та отримали задоволення від спілкування, з головою поринули у світ спорту і азарту. Задоволення від спілкування, гри, атмосфера відпочинку - все це разом дало величезний заряд енергії!

Шановні освітяни, прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

     Шановні освітяни! Міцного вам здоров’я, щастя, миру, злагоди, творчої наснаги і нових успіхів та здобутків у такій важливій справі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису