СЕМІНАР ДЛЯ  ПЕДАГОГІВ-ОРГАНІЗАТОРІВ

 05 грудня 2018 року у відділі освіти, культури, молоді та спорту відбувся семінар  для педагогів – організаторів закладів загальної середньої освіти Набутівської сільської ради.

  На семінар було винесено питання:

1. Про національно-патріотичне виховання учнівської молоді. (Досвідом роботи з цього напрямку поділилась педагог-організатор Нетеребського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Коваленко І.В.).

2. Про ведення документації педагога-організатора. (По цьому питанню досвідом поділилась педагог-організатор Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка Кононенко Р.Ф.).

3. Правовиховна робота в школі. (З цього питання виступила спеціаліст відділу освіти Шевченко О.О.).

4. Організація дозвілля учнів старших класів.

В ході обговорення цього питання прийняли рішення щодо проведення спільних тематичних вечорів для учнів старших класів нашої громади. Так вже  у грудні старшокласників нашої громади зустріне Деренковецький НВК, у лютому - Нетеребський НВК, у березні – Драбівський НВК, у квітні – Авторська О.А.Захаренка середня загальноосвітня школа с.Сахнівка.

   Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть  донести до дітей важливість понять «мир» та «злагода», необхідність дотримання принципів гуманності, добра, поваги та толерантності, сприятимуть вихованню у дітей  національно-патріотичних почуттів.

   Такі вечори здружать учнівські  колективи шкіл Набутівської ОТГ.

Фото без описуФото без опису