З метою відродження та утвердження духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків народного та сучасного українського мистецтва, формування у школярів національної свідомості та патріотизму засобами мистецтва, розвитку і виявлення творчого потенціалу обдарованої молоді, підвищення рівня виконавської майстерності колективів художньої самодіяльності та окремих виконавців, на базі Нетеребського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся І етап   конкурсу дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини».

    Нетеребський НВК гостинно зустрів всіх гостей. Діти зі шкіл Драбівського НВК, Нетеребського НВК, Деренковецького НВК, Авторської О.А.Захаренка середньої загальноосвітньої школи с.Сахнівка  демонстрували свої таланти.

     Хореографія, вокальний спів, інструментальні номери, драматичні композиції, фольклор - все це принесло неймовірне захоплення та естетичну насолоду і глядачам, і журі конкурсу. Як одна мить пролетіла майже двочасова програма.

    Для оцінки учасників конкурсу було створено журі в кількості 3-ох осіб: Ю.О.Михайлюк – начальник відділу освіти культури, молоді та спорту; О.О.Шевченко - спеціаліст відділу освіти, КМ.Гладишенко - в.о.директора Драбівської дитячої музичної школи. Члени журі враховували якість виконаних творів, зовнішній вигляд виконавців, сценічну культуру. Маленькі зірочки, творчі іскорки запалили серця  своєю щирістю та талантом.

 Шановні учасники конкурсу, ви - найактивніші учні школи! Ви насичуєте освітній процес позитивом, творчістю та наполегливістю! Успіхів вам і везіння в усіх ваших починаннях!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису