5 червня Драбівський СБК  гостинно зустрічав гостей, адже цього дня саме тут відділом освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради було організовано та проведено семінар директорів будинків культури та художніх керівників Набутівської сільської ради. На даний захід  запрошено методиста Корсунь-Шевченківської районної бібліотеки Неткал Наталію Василівну. В плані роботи даного заходу було  розглянуто  питання:

1 .Ведення та облік документації бібліотекаря сільської бібліотеки.

     2.Про виявлення та ідентифікацію елементів нематеріальної культурної спадщини.

     3.Творчість ,як шлях творення власного життя

     4.Святковий захід « Драбівські гостини». Представлення художнього колективу «Калинонька»,колективу «Мрії» Драбівської музичної школи, Савченко Анни, роботи фотогуртка,фотозон для учасників та гостей семінару.

Захід пройшов на досить високому методичному рівні. Всі присутні учасники отримали масу корисної інформації та знань про облік документації бібліотекаря сільської бібліотеки,поринули у світ української вишивки, опішнянської кераміки, косівської мальованої кераміки, петриківського розпису, хлібної культури і традицій та побували на справжніх Драбівських гостинах.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Набутівської сільської ради  щиро вдячний Корсунь –Шевченківській  центральній районній бібліотеці за творчу співпрацю,директорам будинків культури та художнім керівникам та господині «Драбівських гостин»- директору Драбівського сільського будинку культури Сінько Альоні Віталіївні.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису