В ніч з 6 на 7 липня вся Україна святкує Івана Купала, свято, в якому переплелися язичницькі та християнські традиції. В селі Драбівка вже вдруге  святкують  на березі річки Рось.

Розпочалось свято з дитячих розваг, безпрограшної лотереї, станції «Аквагрим» та tattoo  зони, а всі присутні мали можливість зробити знімки у фотозоні створеній в українському стилі. 

Розпочалося дійство з театралізованої вистави, чарівний вокал дарували Анна Савченко, Анна Ремех та вокальний ансамбль «Калинонька» .  Провели   конкурси з набивання м’яча, піднімання гирі, перетягування каната,  бій подушками на  колоді, перенесення води на коромислі, визначили кращий купальський  віночок. А потім розпочалася довгоочікувана лотерея, яка завершилася запалюванням багаття та святковою дискотекою.

Дякую всім, хто святкував разом з нами!
Особливу подяку хочу висловити нашим спонсорам, за допомогу в проведенні свята!
Цього року на всіх чекала приємна несподіванка, завдяки підтримці народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова, вперше всі лотерейні квитки були виграшні! Серед призів були : 3 електрочайники, плойка, фен, міксер, тостер та багато інших цінних подарунків. А ще на всіх чекала безкоштовна, смачна каша. 
За два живі суперпризи дякуємо Гайдай Тетяні Іванівні та Анатолію Івановичу. 
Дякуємо Коліснику Андрію Григоровичу, за забезпечення пальним для генератора. 
А ще хочемо подякувати своїм артистам, художницям та всім, хто допоміг в транспортуванні апаратури та інвентаря на берег річки.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису