Нова українська школа – це освіта нових сенсів, дитиноцентризму і поваги до кожної людини. НУШ складається із двох основних компонентів - засади і підходи до навчання самих вчителів та матеріальне забезпечення класів. Вчителів підготували, вони навчалися на курсах та тренінгах, отримали сертифікати. І тут дійсно є позитивна динаміка. 

    Одним із викликів на етапі втілення Нової української школи є якісне матеріально-технічне забезпечення, адже в нових класах має бути комфортно й приємно навчатися нашим першокласникам. Для створення нового освітнього простору першокласників Набутівської ОТГ було виділено з обласного бюджету 164 860 грн та з місцевого 16 486 грн (на умовах співфінансування). Вже  придбано  сучасні меблі, зокрема нові дошки, зручні одномісні парти, що відповідають важливим критеріям: безпечність, міцність, відповідна кольорова гама, розміри та вага, а також естетичність… Одномісні, кольорові парти передбачені програмою Нової Української Школи, їх легко відрегулювати за зростом дитини та попередити сколіоз.  Також кожен заклад освіти отримав сучасне комп’ютерне забезпечення, а це: ноутбук, принтер 3 в 1, ламінатор, витратні матеріали до комп’ютерної техніки. В серпні чекаємо поповнення дидактичним матеріалом (вже вся дидактика замовлена, здійснена проплата половини суми). До 1 вересня 2019 року всі перші класи Набутівської ОТГ будуть забезпечені.

    Щиро бажаємо кожній дитині – світло знань,  віри в  свої сили ,  щасливого дитинства! Даруєм дітям  лиш найкращі почуття!

   Нехай 1 вересня стане справжнім святом для наших першокласників!!!