Ясний, погожий день 6 вересня був  наповнений не лише теплом сонячного проміння, а й теплом щасливих, ясних посмішок наших найменших школяриків.

     Адже саме цього дня, відповідно до листа Комітету з фізичного  виховання та спорту Черкаського обласного відділення фізичного виховання та спорту, розпорядження сільського голови було розпочато проведення Олімпійського тижня з проведення Дня фізичної культури та спорту. І розпочали спортивне свято  учні 2-4 класів  закладів загальної середньої освіти Набутівської сільської ради. Відділом освіти, культури, молоді та спорту разом з директором Драбівського СБК  Сінько А.В. та учнями Драбівського НВК було проведено святкову лінійку   до Дня фізичної культури  та спорту.

Малих «олімпійців»» привітав заступник сільського голови Таран Володимир Петрович, побажавши їм відмінного фізичного здоров'я та спортивних перемог у змаганнях. Старшокласники  Драбівського НВК  продемонстрували запальний флешмоб, запросивши всіх присутніх до чудового дійства.

Головним  суддею  спортивних змагань став директор, вчитель фізичної культури Драбівського НВК Мошенець Віталій  Олександрович, який вміло та вправно організував роботу «керівників спортивних станцій». В свою чергу  «керівники спортивних станцій»(а ними були Ященко Микола Іванович, Модліна Тетяна Анатоліївна, Горьова Ірина Іванівна, Дьолог Руслан Петрович) цікаво, змістовно організували спортивні естафети на самих «станціях». І « проїздили» вагончики з малими спортсменами від «станції» до «станції», на кожній з яких проходили нові та цікаві спортивні змагання. Ось так, сповнене веселощів та дитячого сміху добігло до кінця  наше спортивне свято. А кращі спортсмени, як і годиться, отримали заслужені нагороди  (виконавчий комітет Набутівської сільської ради забезпечив проведення Дня фізичної культури та спорту спортивним інвентарем).

Веселі та щасливі діти, провівши декілька годин на свіжому повітрі, настояному на хвої драбівського лісу, з превеликим задоволенням смакували  смачнючою кашею з любов'ю приготовленою кухарями Драбівського НВК.

А ми, дорослі, були щасливі від  того, що зуміли не лише забезпечити спортивні ігри, спортивний азарт, веселі посмішки та радість в очах наших маленьких «спортсменів», а й продовжили  формувати почуття великого патріотизму, любові до рідної неньки-України, бачивши , як майорить синьо-блакитний стяг, гордо звучить гімн нашої держави, а маленькі долоньки гордо прикривають маленькі серця майбутніх Великих спортсменів нашої держави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису